Goedkope tuinman gezocht?

U bent in het gelukkige bezit van een prachtige voor of achtertuin. Maar u weet dat uw tuin onderhouden moet worden en nu bent u op zoek naar een tuinman ( hovenier ) die de beplanting en het onderhoud van uw tuin voor zijn rekening kan nemen.

tuinman gezocht
Boom snoeien

Gelukkig zijn er tuinmannen genoeg om u te adviseren op het gebied van bij elkaar passende beplanting en over het winter en zomer klaarmaken van uw bestaande tuin.

Hier treft u alle belangrijke informatie aan zoals het uurtarief, en de kosten die u tegen komt als u van plan bent een klusjesman voor de tuin in te huren.

Tuinman gezocht, wat zijn de kosten?

Bent u voor het eerst de gelukkige eigenaar van een nieuw huis met een tuin en wilt u uw tuin laten opknappen?

Dan is het tijd voor het inhuren van een tuinman. Omdat niet iedere tuin gelijk is en iedereen andere wensen heeft qua beplanting is het belangrijk om een gesprek met de tuinman te voeren.

In dit gesprek kan de tuinman uw wensen vertalen in een beplanting/onderhoudsplan met de daarmee samenhangende kosten.

Houdt u in ieder geval rekening met een gemiddeld uurtarief voor een tuinman tussen de €25,- en €35,- per uur in de volgende steden:

Wilt u niet de hoofdprijs betalen voor het inhuren van een professionele zelfstandige tuinman?

Dan is het altijd verstandig om onze offerte is te vergelijken met die van andere tuinmannen in uw eigen woonomgeving. In sommige gevallen kan het prijsverschil namelijk wel is oplopen tot wel 35%.

Als u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvraagt dan ontvangt u binnen 24 uur de exacte prijs voor de tuinwerkzaamheden die u wilt laten verrichten.

Tuinman of hovenier wat is het verschil?

Het verschil tussen een voordelige tuinman en de wat duurdere hovenier voor een tuinaanleg of het betegelen van uw oude tuin.

Dat zit voornamelijk in het feit dat een hovenier zich, naast het onderhoud van uw tuin, meer richt op het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen en het op grote schaal renoveren van een volledige tuin.

Ook is een hovenier bekwaam in alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.

Tuinman gezocht

Een hovenier is een allround vakman waardoor zijn prijs vaak aanzienlijk hoger ligt dan bij een voordelige tuinman.

Wanneer u dus geen volledige tuin wil laten aanleggen maar alleen maar een vakman nodig heeft voor snoeien, aanplanten en het netjes opruimen van uw tuin, bent u het beste af met een ervaren goedkope tuinman.

Wat kan een tuinman voor u doen?

Bent u gek op uw tuin en wilt u dat uw tuin er gedurende alle seizoenen goed onderhouden uitziet dan kan een tuinman het verschil maken.

Als genieten in en van uw tuin een hogere prioriteit heeft dan het onderhouden van uw tuin dan kan het inhuren van een tuinman echt het verschil maken.

Op deze manier is het enige dat u hoeft te doen is genieten want de tuinman neemt het onderhoud namens u voor zijn rekening.

Welke werkzaamheden voert een tuinman uit?

  • Gras zaaien en maaien: Om te voorkomen dat u een overwoekerende tuin krijgt maait de tuinman het gras. Regelmatig maaien is een must voor een mooi groen grasveld. Heeft u nog geen gras maar wilt u dat wel dan kan de tuinman gras zaaien.

  • Onkruid snoeien en verwijderen: Wij adviseren u om 2 x per jaar sowieso een tuinman in te huren voor het verwijderen van onkruid en dode planten en het bemesten en het snoeien van bomen. De tuinman doet dit het liefst voor aanvang van zomer en winter.

  • Opnieuw indelen en uw tuin laten aanleggen: Het kan voorkomen dat u bepaalde beplanting in uw tuin wilt veranderen. De tuinman kan u adviseren voor wat betreft de beste plek maar ook voert hij dit graag voor u uit. Op deze manier kunt u, met behulp van de tuinman, uw tuin een heel ander uiterlijk geven.

  • Opruimen en afvoeren: Nadat de tuinman zijn werk heeft beëindigd is er na het snoeien en maaien sprake van veel tuinafval. Uw groenbak zal tjokvol raken. Vandaar dat de tuinman altijd al het groene restafval voor u meeneemt. U heeft daar geen omkijken naar.

Ook vakkundig in tuinonderhoud

Een betaalbare tuinman uit bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem, kan uw oude bestaande tuin tot in de details op vakkundige wijze onderhouden. Van grasmaaien tot snoeien en beplanten van borders en dergelijke.

U mag van een tuinman verwachten dat hij deze werkzaamheden professioneel en snel verricht zodat uw tuin het hele jaar op orde is en een verzorgde aanzicht biedt.

Om vast te kunnen stellen of uw goedkope tuinman ook kwalitatief goed werk aflevert, kunt u hem van tevoren vragen naar referenties bij u in de buurt zodat u met eigen ogen kunt zien of hij over voldoende vaardigheden beschikt.

Ook kunt u de tuinman op proef eerst wat kleinere werkzaamheden laten doen om vast te kunnen stellen of u tevreden bent over zijn manier van werken en zijn adviezen ten aanzien van het onderhoud van uw tuin.

Wanneer u vervolgens ook duidelijke beloningsafspraken maakt, bent u zo goed mogelijk verzekerd van zorgeloos tuinonderhoud door een tuinman.

Op zoek naar een goedkope tuinman?

Wilt u een Tuinman inhuren? Voor klein of groot onderhoud van uw voor of achtertuin?

Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. Vult u uw gegevens in op ons offerteformulier en geeft aan waar uw belangstelling naar uit gaat. Binnen maximaal 24 uur heeft u van ons de kostprijs in huis.

Ook als uw wensen nog niet helemaal bekend zijn kunt u een afspraak met onze tuinman maken om hierover een gesprek te voeren en advies te krijgen.

Gebruikt u ook hiervoor ons offerteformulier.

Tuinaanleg-concurrent
Tuinaanleg-concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!