Diensten

Op deze pagina vindt u alle informatie over verschillende soorten tuin werkzaamheden die wij als erkend hoveniers bedrijf dagelijks uitvoeren.

Lees hier onderstaand alle diensten die de Tuinaanleg-Concurrent betaalbaar voor u kan uitvoeren:

Tuin opknappen

opgeknapte-tuin

Afhankelijk van de tuininrichting, de verwaarlozing en de grootte van uw voor of achtertuin, zijn er meerdere opties. Ook voor low budget kosten kunnen wij uw oude grote of kleine tuin opknappen.

Het grote voordeel van het uitbesteden van het opknappen van uw oude verwaarloosde tuin aan een hovenier is dat zijn kennis van beplanting, grondsoorten en andere tuinmaterialen u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden over het opknappen van uw tuin.

Tuin ophogen

Heeft u last van verzakkingen en plassen in uw tuin? Dan is het een optie om u oude voor of achtertuin op te hogen, door uw tuin op te hogen heeft u geen last meer van verzakkingen.

De prijs van het ophogen wordt mede bepaald door de functie die de grond heeft. Een deel dat zwaarder belast gaat worden, hebben een ander soort opvulling nodig dan de grond die licht belast gaat worden.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over het ophogen van uw tuin, over de kosten hiervan en verschillende mogelijkheden.

Tuin aanleggen

tuin-renoveren

Door onze jarenlange ervaring, kennis van tuinontwerp en materialen kunnen wij uw wensen waarmaken met betrekking tot het aanleggen van uw nieuwe of bestaande tuin, waarbij we uiteraard rekening houden met de kostprijs.

Wat wilt u allemaal in uw nieuwe tuin? En wat voor soort tuin had u in gedachte? Bij het aanleggen van een complete nieuwe tuin komt een hoop kijken.

Zo kan u duur maar ook goedkoop uit wezen.

Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanleggen van uw tuin inclusief de kosten daarvan en verschillende mogelijkheden.

Tuin renovatie

tuin-laten-onderhouden-prijzen

Na een geslaagde renovatie ziet de tuin er precies uit zoals u dat wilt.

Als u de tuinrenovatie voor uw voortuin of achtertuin uitbesteed, aan welke werkzaamheden moet u dan denken en welk resultaat mag u verwachten tegen welke kosten?

Het prijskaartje hangt uiteraard samen met de huidige situatie van uw tuin en wat er dus allemaal moet gebeuren. Het is een minder grote aanslag op uw portemonnee, het is in vergelijking met een nieuw aan te leggen tuin een stuk goedkoper.

Op deze pagina vindt u alle informatie over tuin renovatie. Ook vindt u informatie over de kosten en de mogelijkheden hiervan.

Tuin onderhoud

tuin-aan-laten-leggen

Het laten onderhouden van uw bestaande tuin bestaat uit meerdere klussen.

Buiten dit verstaat elke voor of achtertuin een verschil in tuinonderhoud. Het laten onderhouden van u oude voortuin of achtertuin is een belangrijk kostenonderdeel van het bijhouden van uw bestaande of nieuwbouw woning.

U kunt dus kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt maar ook de keuze maken om een periodieke afspraak te maken.

Op deze pagina vindt u alle informatie over het laten onderhouden van uw tuin en de kosten daarvan en ook de verschillende mogelijkheden.

Schutting laten plaatsen

schutting-laten-plaatsen-kosten

Wilt u graag schuttingen laten plaatsen in uw voor of achtertuin? Lees dan op deze pagina alle mogelijkheden over het monteren en het plaatsen van schuttingen en verschillende soorten tuinschermen met de bijbehorende kosten per strekkende meter. Bij iedere soort tuin hoort een bijpassende tuin afscheiding.

Terras aanleggen

tuin

Uw tuin is de plek waar u kunt zitten, en lekker tot rust kan komen. Laat u een terras aanleggen dan creëert u een gezellige veelzijdige plek in de tuin om in de avonduren lekker te kunnen borrelen.

Wanneer u niet zeker weet of u een terras wilt met tegels of hout of dat u liever goedkoper uit wilt zijn dan is een goed alternatief grind of kunstgras.

Ook dit heeft weinig onderhoud en brengt wel wat groen in de tuin.

Uw persoonlijke smaak is het belangrijkste bij het inrichten van uw tuin.

Op deze pagina vindt u alle informatie en kosten over het laten aanleggen van een terras.

Tuin afgraven en leeghalen

Hoe zwaarder de nieuwe grond belast wordt in de toekomst, hoe dieper de uitgraving moet worden. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het afgraven van een tuin, zoals (bijvoorbeeld) een vruchtbare grond.

Tuin afgraven en afvoeren houdt in dat de tuin 1 egaal oppervlakte wordt.

Op deze pagina vindt u alle informatie en kosten over het uitgraven en leeghalen van een tuin.

Daktuin aanleggen

Een daktuin kan vrij eenvoudig aangelegd worden en kan een mooie zinvolle uitbreiding zijn van uw tuin.

Daktuinen hebben heel veel voordelen. Zo gaan groene daken meestal 20 tot zelfs 40 jaar mee. Door betere isolatie gaan de stookkosten omlaag en werkt geluiddempend. En daarbij wordt de riool ontlast omdat groene daken een filterende werking hebben.

Op deze pagina vindt u alle informatie over daktuinen en de kosten hier van voor het aanleggen.

Tuinaanleg-concurrent
Tuinaanleg-concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!