Over ons

Hoveniersbedrijf De Tuinaanleg-Concurrent uit Amsterdam is sinds 1985 een gespecialiseerd en gerenommeerd hoveniersbedrijf met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Als erkend bedrijf staan wij bekend om onze professionele en daadkrachtige aanpak voor wat betreft alle hoveniers werkzaamheden.

De tuinaanleg en tuinonderhoud van alle soorten tuinen voor woningen, maar ook voor bedrijven, door heel Nederland pakken wij van A tot Z professioneel aan.

De werkzaamheden van onze ervaren hoveniers bestaan voornamelijk uit tuinontwerp en tuinonderhoud naar uw persoonlijke smaak en keuze en uiteraard passend bij uw huis of bedrijf.

Als Tuinaanleg-Concurrent zijn wij uiteraard ook bezig met het uitvoeren van alle voorkomende hovenierswerkzaamheden.

Denkt u hierbij aan:

 • Boomwortels verwijderen
 • Goedkope sierbestrating laten leggen
 • Schuttingen plaatsen
 • Terras aanleg kosten
 • Tuin egaliseren
 • Drainage aanleggen
 • Tuinontwerp
 • Vijver aanleggen

Naast het professioneel uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden, komen wij graag bij u langs om samen met u uw tuin onder de loep te nemen en uw wensen te bespreken.

Afhankelijk van de uitkomst van dit inventariserende gesprek, doen wij u graag aanbevelingen met als doel u optimaal van uw tuin te laten genieten.

Ons team

Ons team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden om ze te verbeteren zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten verbouwingen.

Maar ook voor kleinere werkzaamheden zoals een drainage aanleggen kunt u ons altijd benaderen.

Ons motto…..wie het kleine niet eert staat al jaren hoog in ons vaandel.

Onze specialisten

Jouke de Groot
Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Oprichting Tuinaanleg-Concurrent.b.v.

De oprichting en auteur van alle geschreven informatie pagina’s is Jouke de Groot. Ongeveer 53 jaar geleden is Jouke gestart met hoveniersbedrijf De Tuinaanleg-Concurrent.

Hij is nu 72 jaar oud maar door zijn ruime ervaring in de bouwsector heeft niet alleen maar verstand van hovenierswerkzaamheden.

Dit blijkt uit de volgende aandachtsgebieden op het terrein van de verschillende bouwbranches zoals:

 • Elektricien werkzaamheden
 • Dakrenovaties
 • Aannemerswerk
 • Gietvloer leggen
 • Gevelreiniging

Door zijn meer dan 50 jaar ervaring in de bouwbranche is hij uit de actieve bouw gestapt maar deelt zijn kennis nu hier.

Tuinontwerp en tuinonderhoud

Of u nu van plan bent om een terras aan te laten leggen of kiest voor een geheel onderhoudsvrije tuin, voor alle werkzaamheden die te maken hebben met uw tuin bent u bij De Tuinaanleg-Concurrent op zijn plek.

Omdat wij al jaren met zeer betrouwbare onderaannemers werken zoals Bouwbedrijf de Aannemer-Gigant bv uit Amsterdam en de Stuc-Concurrent uit Amsterdam kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden op elkaar afstemmen.

Door deze jarenlange samenwerking hebben wij een strak inkoopbeleid. Dit houdt in dat wij dit behaalde voordeel (goedkoop inkopen) met u kunnen verrekenen. Voor u betekent dit dat wij onze werkzaamheden tegen een goedkoper tarief kunnen uitvoeren.

Ons persoonlijk contact met u als klant gecombineerd met onze uitstekende dienstverlening zorgen ervoor dat wij als Tuinaanleg-Concurrent de meest praktische oplossingen en ideeën voor uw tuin aandragen.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een mooie tuin voor u te ontwerpen en vervolgens aan te leggen.
Overeenkomstig uw smaak, huis en budget ontwerpen wij de mooiste tuinen tegen sterk concurrerende prijzen.

Tuin renovatie
Volledige Tuin renovatie

Persoonlijke aandacht

Omdat de samenwerking tussen ons en de verschillende onderaannemers er één is die al jarenlang bestaat, kunt u ons met een gerust hart de werkzaamheden aan uw tuin aan ons toevertrouwen.

Als middelgroot hoveniersbedrijf verzorgen wij niet alleen grote projecten. Maar ook voor kleinere werkzaamheden zoals een boomstronk verwijderen kunt u ons altijd benaderen. Ons motto….. wie het kleine niet eert staat al jaren hoog in ons vaandel.

Prijzen & Hovenier offerte

Of het nu gaat om een schutting plaatsen of een terras aanleggen, wij berekenen altijd zeer betaalbare prijzen voor al onze hovenier werkzaamheden.

Bent u benieuwd geworden en zijn er werkzaamheden aan uw tuin nodig? Schroom dan niet maar vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. Wij zullen u niet teleurstellen qua prijs en uitvoering.

Tuinaanleg-concurrent
Tuinaanleg-concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!