Prijsinformatie

Op deze pagina vind u alle prijzen over verschillende soorten tuin werkzaamheden die wij als erkend hoveniers bedrijf dagelijks uitvoeren. Laat uw tuin betaalbaar aanleggen door de Tuinaanleg-Concurrent.nl

Wat zijn de kosten voor het bestraten van uw tuin?

tuinbestrating-legpatroon

Leest u op deze pagina alle informatie over de kosten voor het bestraten van uw tuin.

Gemiddeld kost het bestraten van uw tuin ongeveer tussen de €50,- en €100,- per vierkante meter (m²) als u gebruik maakt van een vakman. Die prijzen zijn natuurlijk wel afhankelijk van het type tuintegel dat u gebruikt en de ondergrond.

Wat zijn de kosten voor het laten leggen van tuin bestrating?

Wat kost een tuin aanleggen?

opgeknapte-tuin

De gemiddelde kosten van een nieuwe tuinaanleg liggen tussen de € 30,- tot € 70,- per m². De kostprijs is inclusief de arbeidsuren van de hoveniers en het gemiddelde materiaal zoals tuintegels en houten vlonders die er gebruikt kunnen worden.

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van uw droom tuin ?

Wat kost tuinonderhoud?

tuin-laten-onderhouden-prijzen

Tuinonderhoud prijzen variëren per tuin. De gemiddelde kosten van een tuinonderhoud liggen tussen de €700,- en €800,-. Als er alleen maar gras gemaaid hoeft te worden dan vallen de kosten wel mee. Maar wilt u dat uw gehele tuin een opknapbeurt krijgt dan kunt u rekening houden met een uurtarief van een hovenier van rond de €30,-.

Welke prijzen rekent een hovenier voor uw tuinonderhoud?

Wat kost een stratenmaker?

kosten-stratenmaker

Stratenmakers kosten gemiddeld tussen de € 25,- a € 35,- per uur. De stratenmaker kan de prijs ook per m² ( vierkante meter ) berekenen. Houdt u dan rekening met € 10,- tot € 20,- per m² voor het straatwerk.

U betaald dan deze bedragen voor het leggen van diverse soorten straatwerk, inclusief het aanbrengen van de hiervoor benodigde fundering voor het nieuwe straatwerk.

De prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief het materiaal.

Op deze pagina geven wij alle prijsinformatie over de kosten van stratenmakers.

Hoeveel kost een schutting laten plaatsen?

schutting-laten-plaatsen-kosten

Wilt u graag een nieuwe schutting laten plaatsen in uw voor of achtertuin? De gemiddelde kosten per strekkende meter voor de verschillende soorten schuttingen zoals een composiet,  hardhouten schutting, aluminium schutting of schuttingen van bamboe.

Overigens zijn bij ons alle genoemde prijzen inclusief de btw en exclusief de montage kosten voor plaatsing.

Schuttingen variëren tussen de €20,- en de €150,- gemiddeld. De gemiddelde prijs per strekkende meter schutting of tuinscherm loopt zo uiteen omdat er binnen iedere soort schutting of tuinhek ook weer verschil in kwaliteit bestaat.

Op deze pagina geven wij alle prijsinformatie over de kosten van schuttingen laten plaatsen.

Wat kost drainage aanleggen?

Drainage aanleggen kost gemiddeld tussen de €1.000,- en de €1.500,-. We zullen u nu wat prijsinformatie verstrekken wat de kosten zijn om een compleet drainage systeem in uw tuin aan te laten leggen.

Op deze pagina geven wij alle prijsinformatie over de kosten van een drainage aanleggen.

Tuinaanleg-concurrent
Tuinaanleg-concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!