Tuinaanleg Rotterdam

Voor een goedkope tuinaanlegger in Rotterdam en omstreken bent u bij de Tuinaanleg-Concurrent.nl op de juiste bestemming.

Ziet u door de struiken en onkruid uw oude voor of achtertuin niet meer? En bent u op zoek naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf?

opgeknapte-tuin
Opgeknapte tuin

Dan kunnen wij met de juiste materialen een einde maken aan de wildgroei in uw tuin.

En dat niet alleen. Naast standaard onderhoudswerk kan een goede hovenier u ook verrassen met een geweldig tuinontwerp en de uitvoer daarvan!

Door de jaren heen hebben wij al honderden verschillende tuinen succesvol aangelegd en zijn wij ondertussen een groot begrip in Rotterdam en omstreken geworden.

Kosten tuinaanleg in Rotterdam

Na een dag hard werken is het heerlijk om tot rust te komen in uw tuin in Rotterdam. In de meeste gevallen wordt eerst het huis volledig verbouwd en opgeknapt voordat de tuin aan de beurt is.

Is uw tuin niet naar wens en wilt u dit veranderen dan is het nu tijd om uw tuin aan te pakken.

Pak de dingen aan waar u zich aan stoort of nog beter, laat ons uw tuin transformeren door een compleet nieuwe tuinaanleg voor u te realiseren. Als uw gedachten hier naar uitgaan wilt u natuurlijk weten wat de hiermee samenhangende kosten zijn.

Helaas kunnen we dit niet zomaar vermelden. Hier op onze website hebben wij wel enkele prijsvoorbeelden genoemd.

Maar om uw specifieke wensen te kunnen berekenen kunt u het best nu een offerte aanvragen. Uw offerte aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. U verbindt zich dus tot niets.

U geeft op ons tuinaanleg offerte formulier zo uitgebreid mogelijk uw wensen aan en een omschrijving en de afmetingen van de bestaande situatie van uw tuin in Rotterdam.

Zo kunnen wij inschatten welke werkzaamheden wij moeten uitvoeren, hoeveel tijd hiermee gemoeid is en kunnen wij u binnen maximaal 2 werkdagen een offerte sturen.

Vul dus uw gegevens in, maak uw wensen kenbaar en laat u verassen door onze transparante prijsindicatie.

Wij leveren vakwerk en uw tuin is bij ons in goede handen.

Tuinaanlegger inschakelen voor:

Gespecialiseerd in tuinonderhoudschuttingen zetten en het opnieuw beplanten van tuinen het hebben wij een goede kijk op bijzondere plantencombinaties.

De kwekerijen in de regio van Rotterdam zijn ons na al die jaren goed bekend. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met sierbestrating, waterpartijen en tuinaccessoires.

Uw buitenruimte wordt door ons tot een droomtuin omgetoverd.

Wilt u de komende jaren zorgeloos genieten van en in uw tuin, leest u dan snel verder om te lezen wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanleg van tuinen in Rotterdam

Voor uw tuinaanleg in Rotterdam, gaat u natuurlijk naar een hoveniersbedrijf wat zich gevestigd heeft in de buurt van Rotterdam.

Wij zijn specialist in tuinen aanleggen, tuinen ontwerpen en tuinen bestraten.

Voor uw Rotterdamse tuin bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin van A tot Z kan transformeren, geheel overeenkomstig uw budget en compleet uitgevoerd naar uw wensen.

In grote lijnen bestaat ons werk uit de volgende drie hoofdaspecten, te weten;

  1. Tuinontwerp.
  2. Tuinaanleg.
  3. Tuinonderhoud.

Specifieke diensten in uw tuin horen uiteraard ook tot onze dagelijkse werkzaamheden zoals;

Goedkope hovenier voor u tuinaanleg

Binnen de tuinaanleg wordt er onderscheid gemaakt tussen de werkzaamheden die door een tuinman worden uitgevoerd en die van de hovenier.

Een tuinman wordt doorgaans ingehuurd voor kleinere klussen. Onderhoudscontracten die door ons bedrijf worden afgesloten zijn ook de verantwoordelijkheid van onze tuinmannen.

Dus het wieden van onkruid, het verzorgen van de beplanting, snoeien, vegen van tegels en dergelijke zijn werkzaamheden die onze tuinmannen uitvoeren.

De werkzaamheden van een hovenier richt zich meer op het grote onderhoud en het daadwerkelijk veranderen van tuinen.

De hovenier ontwerpt tuinen, legt compleet nieuwe tuinen aan en voert groot onderhoud uit.

Voor het inhuren van een hovenier betaalt u doorgaans in onze branche een hoger uurtarief dan voor het inhuren van een tuinman.

Toch biedt De Tuinaanleg-Concurrent in Rotterdam u de mogelijkheid om uw wensen te realiseren zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Vraagt u nu een offerte aan door gebruik te maken van ons online offerteformulier en ontdek gratis en vrijblijvend wat wij u in rekening brengen voor uw opdracht.

tuin-renoveren
Gerenoveerde tuin

Erkend hoveniersbedrijf

Wij hebben er, net als andere hoveniersbedrijven, voor gekozen om zichtbaar duurzaam te werken.

Als duurzaam bij u ook hoog in het vaandel staat dan zult u bijvoorbeeld bij ons ontdekken dat het hout dat wij gebruiken voor het plaatsen van schuttingen het FSC-keurmerk heeft.

De KIWA, het bedrijf dat zich bezig houdt met het uitreiken van de certificaten richt zich op het gegeven of hoveniersbedrijven duurzame processen voeren bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Dat wij dat doen blijkt uit de certificering die wij hebben.

RandstadBuitengebied
Tuinaanlegger AmsterdamTuinaanlegger Alkmaar
Tuinaanlegger Den HaagTuinaanlegger Amersfoort
Tuinaanlegger HaarlemTuinaanlegger Hoofddorp
Tuinaanlegger UtrechtTuinaanlegger Eindhoven
Tuinaanlegger ZwolleTuinaanlegger Enschede
Tuinaanlegger AlmereTuinaanlegger Breda
Tuinaanlegger Leiden
Tuinaanleg-concurrent
Tuinaanleg-concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!